Become a ltxtech.com member, Click here to register!
CPT

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 37
  1. #11
    Long Live the Opti


    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Name
    Sean
    Vehicle
    1999 Twin Turbo Corvette
    Location
    Fort Wayne, IN
    Posts
    11,948

    Default

    Some quick clarification. Bryan never did the chip tunes. It was always Alvin who took care of those under the PCMForLess name. Alvin still is "PCM's of NC" to my knowledge.

    Jay, your fuel pressure at prime should be higher than 35. I'd be curious to see if you have a leaking injector, or possibly a leaking regulator? Based off your symptoms, especially with the hard start, I'm leaning towards the injectors leaking. If my memory still serves me, Accel injectors back in the day were notorious for being leakers.
    Quote Originally Posted by Ryan Stout View Post
    I would try to work my neck muscles but I'm not invited to the LS guy parties.

  2. The Following User Says Thank You to Fastbird For This Post:


  3. #12
    Founding Member


    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Name
    Jay
    Vehicle
    93 Ultra Z
    Location
    Delaware
    Posts
    3,134

    Default

    Quote Originally Posted by Fastbird View Post
    Some quick clarification. Bryan never did the chip tunes. It was always Alvin who took care of those under the PCMForLess name. Alvin still is "PCM's of NC" to my knowledge.

    Jay, your fuel pressure at prime should be higher than 35. I'd be curious to see if you have a leaking injector, or possibly a leaking regulator? Based off your symptoms, especially with the hard start, I'm leaning towards the injectors leaking. If my memory still serves me, Accel injectors back in the day were notorious for being leakers.
    Yes! Alvin! I'm leaning on the injectors being the culprit too. The FPR was bad as was the pump from sitting all those years with old ethanol fuel in the system. Makes sense that the injectors would suffer too. Plus on my budget at the time , only the used and mediocre was all I could afford.. lol.

    Sent from my SM-G965U using Tapatalk

  4. #13
    Long Live the Opti


    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Name
    Sean
    Vehicle
    1999 Twin Turbo Corvette
    Location
    Fort Wayne, IN
    Posts
    11,948

    Default

    Quote Originally Posted by jaysz2893 View Post
    Yes! Alvin! I'm leaning on the injectors being the culprit too. The FPR was bad as was the pump from sitting all those years with old ethanol fuel in the system. Makes sense that the injectors would suffer too. Plus on my budget at the time , only the used and mediocre was all I could afford.. lol.

    Sent from my SM-G965U using Tapatalk
    [gentle reminder] Pop that rail up and have a look. You'll know real quick once you key it on. [/gentle reminder since it's been so long for you]
    Quote Originally Posted by Ryan Stout View Post
    I would try to work my neck muscles but I'm not invited to the LS guy parties.

  5. #14
    Founding Member


    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Name
    Jay
    Vehicle
    93 Ultra Z
    Location
    Delaware
    Posts
    3,134

    Default

    well, that didnt totally fix it. It looked like 2 we leaking so i replaced the set with a new set of accels. I had some bosch but they wont fit the damn intake, too short. Now if i can get it to fire over it doesn't stick rich. problem is I cant get ti to fire over and run smooth, Seems like ignition now. I just put a delco opti and coil in before i got it inspected. Nothing is showing up in trunerpro, but I cant get it to run long enough. Still needs to crank a lot and the throttle body open to get it to fire over.

  6. #15
    Long Live the Opti


    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Name
    Sean
    Vehicle
    1999 Twin Turbo Corvette
    Location
    Fort Wayne, IN
    Posts
    11,948

    Default

    Quote Originally Posted by jaysz2893 View Post
    well, that didnt totally fix it. It looked like 2 we leaking so i replaced the set with a new set of accels. I had some bosch but they wont fit the damn intake, too short. Now if i can get it to fire over it doesn't stick rich. problem is I cant get ti to fire over and run smooth, Seems like ignition now. I just put a delco opti and coil in before i got it inspected. Nothing is showing up in trunerpro, but I cant get it to run long enough. Still needs to crank a lot and the throttle body open to get it to fire over.
    Are you running it on the last good tune it ran on? If not, switch to that, take any variables out of the equation.
    Quote Originally Posted by Ryan Stout View Post
    I would try to work my neck muscles but I'm not invited to the LS guy parties.

  7. #16
    Founding Member


    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Name
    Jay
    Vehicle
    93 Ultra Z
    Location
    Delaware
    Posts
    3,134

    Default

    Yep, it is the one that ran the car last weekend for 80 miles.... even foot the floor of wont fire right. Really seems ignition to me now. When I took it to DMV I had big cats in the pipes and it got Hot under the hood. Enough to melt some wire loom. I'm gonna track down the wires and I have a spare ICM somewhere. I'll report back... lol
    Quote Originally Posted by Fastbird View Post
    Are you running it on the last good tune it ran on? If not, switch to that, take any variables out of the equation.
    Sent from my SM-G965U using Tapatalk

  8. #17
    Long Live the Opti


    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Name
    Sean
    Vehicle
    1999 Twin Turbo Corvette
    Location
    Fort Wayne, IN
    Posts
    11,948

    Default

    I doubt it's the ICM. That's a "works or it doesn't" type of thing.

    If you want the service manual diagnosis chart, I still have my 93 service manual and can put some pics up.
    Quote Originally Posted by Ryan Stout View Post
    I would try to work my neck muscles but I'm not invited to the LS guy parties.

  9. #18
    LTx Guru


    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2013
    Vehicle
    1994 Formula
    Location
    Central NJ
    Posts
    1,871

    Default

    Or download a copy for free, courses GaryDoug:

    https://www.mediafire.com/?40mfgeoe4ctti

  10. #19
    Founding Member


    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Name
    Jay
    Vehicle
    93 Ultra Z
    Location
    Delaware
    Posts
    3,134

    Default

    I have my manual and I am walking away from it now. I couldn't find my spare ICM. I took a video and I'll post it soon. I knew this damn car was going to do this to me.

    Sent from my SM-G965U using Tapatalk

  11. #20
    Founding Member


    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Name
    Jay
    Vehicle
    93 Ultra Z
    Location
    Delaware
    Posts
    3,134

    Default

    https://m.facebook.com/story.php?sto...00001030488068


    Sent from my SM-G965U using Tapatalk

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •