Become a ltxtech.com member, Click here to register!
SSS

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
  1. #11
    LTX Regular


    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Louisiana
    Posts
    137

    Default

    Meissen, I did a bit of testing. I found photos of various sizes and tested. The insert image icon worked uploading that photo taken with the cover on my phone(647kb). I tried various sizes from 5mb down to 2.3mb and they would not load. I get a message immediately from ltxtech.com saying image failed to upload.
    The manage attachment feature opens the box on my screen but the file upload manager does not display(just empty box).
    I tried another site to see if it was my computer or not, everything worked fine over there. Here's a link;
    http://www.clubhotrod.com/hot-rod-pi...d-testing.html
    I think something on your website is blocking me.
    '94 Z28 Bone stock,4l60e
    '97 SS SLP,T56,385 stroker,AFR210,XFI292,NO traction til top of 3rd gear.
    '57 Chevy 3100 p/u LT1/T56

  2. #12
    3.4L to LT1 Swapper


    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2008
    Name
    Brian Meissen
    Vehicle
    1994 Camaro "Red Alert"; 2012 Camaro "Clifford"
    Location
    Chesterfield Twp, MI
    Posts
    2,800

    Default

    Try now - the default settings were max upload size of 2mb, I increased it to 8mb.

    - Brian Meissen -
    "Magic Man" - LTxTech
    Owner - Michigan FBody Association

    1994 Chevrolet Camaro "Red Alert" [ LT1 Transplant ]
    2012 Chevrolet Camaro "Clifford" (big red dog )

  3. The Following User Says Thank You to meissen For This Post:


  4. #13
    LTX Regular


    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Louisiana
    Posts
    137

    Default

    Ok Brian, testing 123IMG_1680.JPG
    '94 Z28 Bone stock,4l60e
    '97 SS SLP,T56,385 stroker,AFR210,XFI292,NO traction til top of 3rd gear.
    '57 Chevy 3100 p/u LT1/T56

  5. #14
    LTX Regular


    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Louisiana
    Posts
    137

    Default

    Now we're cooking with gas. Let me try the manage attachments box................
    '94 Z28 Bone stock,4l60e
    '97 SS SLP,T56,385 stroker,AFR210,XFI292,NO traction til top of 3rd gear.
    '57 Chevy 3100 p/u LT1/T56

  6. #15
    LTX Regular


    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Louisiana
    Posts
    137

    Default

    Manage Attachments box is still blank. The file upload manager is still not loading.
    We're making progress though. Insert image icon worked perfect and real fast.
    '94 Z28 Bone stock,4l60e
    '97 SS SLP,T56,385 stroker,AFR210,XFI292,NO traction til top of 3rd gear.
    '57 Chevy 3100 p/u LT1/T56

  7. #16
    "The Rock"


    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2009
    Vehicle
    1996 Camaro Z28, 1994 Trans Am GT, 1985/1996 Corvette CLONE
    Location
    Shillington, Pennsylvania, United States
    Posts
    60,371

    Default

    @meissen does it matter what internet he is using?

    Sent from my SM-G955U using Tapatalk


    Our BIG MOMENT @ the 2012 LTXshootout

    http://www.facebook.com/photo.php?v=521756391174175

    1996 Camaro Z28: RIP 09/25/2016

    1994 Trans Am GT: SOLD 05/2017

    1985/1996GS clone: SOLD

    1996 Impala SS H/C, LT, with true dual exhaust, 4.10s, lowered, with CPT trans, many cosmetic mods, and a whole lot more to come...

    2002 Caddilac EscaladeL CAI, lowered, 6.0 , AWD..





  8. #17
    3.4L to LT1 Swapper


    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2008
    Name
    Brian Meissen
    Vehicle
    1994 Camaro "Red Alert"; 2012 Camaro "Clifford"
    Location
    Chesterfield Twp, MI
    Posts
    2,800

    Default

    Try clearing your cache and trying again? That's the only thing I can think of for why the manage attachment is coming up blank.

    - Brian Meissen -
    "Magic Man" - LTxTech
    Owner - Michigan FBody Association

    1994 Chevrolet Camaro "Red Alert" [ LT1 Transplant ]
    2012 Chevrolet Camaro "Clifford" (big red dog )

  9. #18
    LTX Regular


    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Louisiana
    Posts
    137

    Default Manage attachments

    Testing again 123
    I cleared my browsing history and ran my CCleaner which removes all the cache files.
    Manage Attachments Box still coming up blank.
    '94 Z28 Bone stock,4l60e
    '97 SS SLP,T56,385 stroker,AFR210,XFI292,NO traction til top of 3rd gear.
    '57 Chevy 3100 p/u LT1/T56

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •