Become a ltxtech.com member, Click here to register!
KeeAudio

Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 32 of 32

Thread: Opti Problem?

  1. #31
    LTX Member


    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2018
    Name
    Jody Wells
    Vehicle
    1997 Firebird
    Posts
    14

    Default

    Quote Originally Posted by Injuneer View Post
    Thanks for following up. Certainly explains why P0336 was indicating a mismatch of the CKP signal and the Opti signal of 14-degrees, as indicated by your reading for the “CKP:LoResolutionAngle”. Opti misalignment was suggested in posts #4, #7, and #10. Then we seemed to be put down by someone who didn’t even bother to read the thread, for not measuring things, for guessing, andfor just and not understanding the simplicity of the Opti. At that point I just gave up.
    Man I'll be the first to say I feel like a dumbass for not finding it sooner but just my inexperience with the setup I didn't check the pin. My best guess is the dynaspark is a billionth of an 1" difference and it barely engaged that pin and the new optis won't, either that or the pin moved. Either way after measuring and painting and putting on 3 optis for an hour and finally looking up the pin specs and looking at pictures it was obvious it isn't right. In any case I learned a lot about the whole setup and I wanted to say thanks again for the help. Maybe this info will help someone down the line. FYI it is a comp 306 and comp is sending new correct pin, which I will damn sure measure..

  2. #32
    LTx Guru


    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2013
    Vehicle
    1994 Formula
    Location
    Central NJ
    Posts
    1,751

    Default

    Glad you worked it out!

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •