Become a ltxtech.com member, Click here to register!
BP-Automotive

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    Founding Member


    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Name
    Jay
    Vehicle
    93 Ultra Z
    Location
    Delaware
    Posts
    3,136

    Default

    digin up an old thread, but I am going to be going to a new rear and this is what I want to use for my speedo.. how would I wire it in? At the VSS to the speedo wiring?

  2. #12
    Long Live the Opti


    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Name
    Sean
    Vehicle
    1999 Twin Turbo Corvette
    Location
    Fort Wayne, IN
    Posts
    11,962

    Default

    Quote Originally Posted by jaysz2893 View Post
    digin up an old thread, but I am going to be going to a new rear and this is what I want to use for my speedo.. how would I wire it in? At the VSS to the speedo wiring?
    What are you using for calibration? Ill be wiring the SGI5 into steves car this week. I recommend tapping the speedo signal wire under the dash after the split for the cruise....that way it still functions properly.

    Sent from my Kindle Fire using Tapatalk 2
    Quote Originally Posted by Ryan Stout View Post
    I would try to work my neck muscles but I'm not invited to the LS guy parties.

  3. #13
    3.4L to LT1 Swapper


    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2008
    Name
    Brian Meissen
    Vehicle
    1994 Camaro "Red Alert"; 2012 Camaro "Clifford"
    Location
    Chesterfield Twp, MI
    Posts
    2,803

    Default

    That sounds like a great idea - I use CarHome Ultra on my phone and it displays MPH in the "home" screen of the app - I notice it usually is dead even with what my speedometer says.

    - Brian Meissen -
    "Magic Man" - LTxTech
    Owner - Michigan FBody Association

    1994 Chevrolet Camaro "Red Alert" [ LT1 Transplant ]
    2012 Chevrolet Camaro "Clifford" (big red dog )

  4. #14
    Founding Member


    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Name
    Jay
    Vehicle
    93 Ultra Z
    Location
    Delaware
    Posts
    3,136

    Default

    Quote Originally Posted by Fastbird View Post
    What are you using for calibration? Ill be wiring the SGI5 into steves car this week. I recommend tapping the speedo signal wire under the dash after the split for the cruise....that way it still functions properly.

    Sent from my Kindle Fire using Tapatalk 2
    the Autometer thing says needs no calibration, just a 1 button push?? i will have to order it and see what the wiring is like. I have no cruise anymore, but will look to wire it there. I have to fugure out where to put the little antenna.

  5. #15
    Founding Member


    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2008
    Name
    Jay
    Vehicle
    93 Ultra Z
    Location
    Delaware
    Posts
    3,136

    Default

    update:
    I mounted the antenna in the under the a-pillar trim. I mounted the box in the armrest console. It is 1 button calibration and it works well. I dont have a speed right away after starting the car sometimes untill it grabs a GPS signal. The odometer only clicks up when thwe speedo is on so my milage is a little off. I need to re do where i cut in the signal wire casue i have no reverse lockout now, but is an easy fix. Overall this unit works well

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •